Om Balanserat

Jag ser kroppen som en helhet

2012 gick jag utbildning till instruktör i Body Pump och kettlebell samt min första massageutbildning. Där föddes drömmen om att byta yrke från florist till ett yrke där jag kunde få inspirera människor till en hälsosammare livsstil.

Jag har arbetat som instruktör och tränare på olika anläggningar i både Sverige och Norge. Juni 2015 tog jag min examen till friskvårdskonsult och Balanserat startades upp.

Förutom friskvårdskonsult är jag också utbildad personlig, tränare, massör, kostrådgivare, mental coach och certifierad systemisk rörelseintegrerare. Såklart är jag också medlem i kroppsterapeuternas yrkesförbund. 

Jag ser kroppen som den helheten den är och inte som bitar och delar, utifrån den grundfilosofin jobbar med mina kunder.

Emma
MERISAARI
"Min stora passion och drivkraft är att utveckla människor. Om det så är att hjälpa en person att bli av med smärta, optimera sin kropp, förändra sitt liv eller något helt annat.

Genom rörelse skapar vi balans!

« Då min kropp var ur balans så gick jag till Emma och fick massage. Det fick mig att må bra och min kropp kändes genast "lättare." »
Jonna
« Jag mår alltid så bra efter ett besök hos dig, du hittar alla mina ömma punkter o du tar hand om dem på bästa sätt. Du gör det på ett oerhört proffsigt och ödmjukt sätt. Ser så fram emot mitt nästa besök hos dig »
Pernilla
« Tack vare behandlingarna jag fått med korrigerande massage har jag fått min kropp tillbaka och det bästa är att, även fast det nu gått en tid sedan jag fick behandling, så har jag inte ont...Jag kan träna, yoga...Ja helt enkelt röra mig som jag vill utan smärta och hela kroppen skriker av LYCKA!! Jag är så lycklig! »
Anna Fagerli
« Du har ett så himla mjukt och behagligt sätt, jag slappnar verkligen av när jag är hos dig på behandling för jag vet att jag är i trygga händer. Du är jätteduktig på ditt jobb och en fin förebild och inspirationskälla! »
Gunilla
« Att få komma med en kropp som inte funkar riktigt som den ska,och få känna skillnaden steg för steg och få långsiktigt bra resultat, det är värt allt! »
Caroline
« Att gå till en massör kan vara både pirrigt och utlämnande. Det är viktigt att jag känner förtroende och trygghet under min behandling. Hos Emma på Balanserat kan jag känna mig i goda händer och upplevelsen hos henne är alltigenom positiv! Efter min behandling går jag ut på lätta fötter och fantastiskt mjuk och smärtfri i mina muskler! »
Agneta
« Jag har gått flera gånger på djupgående massage och redan efter första besöket så kände jag att jag fick en helt annan hållning. När jag började gå hos Emma så var jag fruktansvärt stel och öm i hela kroppen. Spända muskler och huvudvärk har varit en vardag för mig tidigare men efter regelbundna besök hos Emma så har hon släppt på alla spänningar och gått igenom varje muskel. »
Anna
« Jag går regelbundet hos Emma på Balanserat för att fylla på mitt "lung-och-ro-system". Dessa besök är tid för återhämtning. Det ökar mitt välbefinnande och ger mig en balanserad vardag vad det gäller motion, sinnesro och arbete »
Veronica
« Jag har varit till Emma på Balanserat några gånger och uppskattar verkligen de kunskaper hon har . Hennes djupgående massage i axlar och nacke har hjälpt mig att bli av med spänningar och huvudvärk. »
Birgitta